søndag den 6. april 2008

Chokket i natten

Ældste kom hjem i nat, allerede på hendes skridt i indkørslen kunne jeg høre der var noget galt. "Mor, mor, mor XX far er død, hans hus er brændt og han var derinde".
Hun havde været til fødselsdagsfest hos en veninde. Lige over midnat havde de kunne se, at det brændte. De nåede frem samtidig med brandbiler, ambulance, lægebil og politi.
Magtesløse kunne de stå og se et hus gå op i flammer. Ingen kunne gøre noget, huset var overtændt.
Efter et par timer kom den triste besked XX far, havde været derinde og han var nu omkommet. Hun sagde, vi vidste det jo godt mor, men vi håbede!
Det er en frygtelig oplevelse, der har sat sine spor.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder da også ganske forfærdeligt. Jeg kan godt forstå hvis din datter er meget chokeret. Det må være ganske forfærdeligt at være vidne til.

Helle K. sagde ...

Det var dog en forfærdelig oplevelser...

Anonym sagde ...

Ja, det var da en ganske forfærdelig trist hændelse - selvfølgelig værst for XX og familie - men sandelig også for et ungt menneske at være vidne til ...

Olines sagde ...

et cetera: Ja, det er ganske forfærdeligt for XX og familien. Vi tænker på dem og på den tid der kommer for den nu.

Anonym sagde ...

siger som et cetera, det er en barsk måde at lære livet at kende på for et ungt menneske...men det er forfærdeligt for familien ...uha ikke en rar tanke.

Bambi72 sagde ...

En skrækkelig oplevelse for et barn.. Godt at hun har en mor der tager god hånd om hende...
Og selvfølgelig langt være for XX og familie :-(

Anonym sagde ...

Det var dog frygteligt! Jeg håber, din datter kan få talt det ud, ellers kan man få det dårligt over det i mange, mange år. Lige i nærheden af os skete det samme for et års tid siden - det er så sørgeligt at tænke på.

Marianne sagde ...

Livet er ubarmhjertigt og ikke altid retfærdigt.